Strömstadsvägen 26
451 50 Uddevalla
0723 - 419 297
uddevallafyndhuset@gmail.com

Bohag & Dödsbo-tömning

Säljer och köper dödsbo i Västra Götaland samt Skåne län

Vi kan hjälpa dig med dödsbotömning i Västra Götaland samt Skåne län. Vi köper, forslar bort och städar upp ett dödsbo. Det är mycket arbete som krävs och en svår sak för många att göra. En sådan här händelse uppstår inte många gånger och det kan vara svårt att veta hur man på bästa sätt hanterar den. Du kan med oss få hjälp med dödsbo. Att tömma ett dödsbo tar trots allt tid och kan vara en jobbig situation.

Dödsbotömning och tömma dödsbo

En dödsbotömning kan genomföras på många sätt. Det är upp till dig hur du vill hantera situationen. Med hjälp av oss kan du få den hjälp som behövs. Vi köper ert dödsbo och tömmer samt erbjuder städning för att underlätta för er att fokusera på annat. När vi köper ett dödsbo ger vi er en offert. Ni kan givetvis alltid kontakta oss med frågor angående en dödsbotömning.

Hjälp med dödsbo

Att få hjälp med dödsbo ger dig möjligheten att hantera en situation du kan tycka är svår. Det kan gälla när en anhörig har gått bort eller när en anhörig står inför en flytt till ett äldreboende. Om du behöver hjälp med dödsbo i Västra Götaland samt Skåne län finns vi redo att hjälpa dig med allt arbete.

Dödsbostädning

Kontakta oss för hjälp med dödsbostädning. Du lämnar med fördel över nyckeln till oss och vi tar hand om hela arbetet. Du får tillbaks den när dödsbo-tömningen och -städningen är avklarad. Få den hjälp du behöver för att klara av arbetet.

Kostnadsfri offertförfrågan:

En tydlig beskrivning möjliggör en mer exakt offert

Kontakta oss:

Adress: Strömstadsvägen 26, 451 50 Uddevalla
Telefonnummer: 0723 – 419 297
Email: uddevallafyndhuset@gmail.com